Anunț controversat al lui Rădoi după victoria cu Armenia: „După meciul cu Liechtenstein plec“

0
277

România are prima șansă de a juca barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial însă dacă va ajunge acolo, va avea pe bancă un alt antrenor. Imediat după victoria cu Armenia, Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională la finalul lui 2021. Tehnicianul și-a justificat decizia prin faptul că vrea să antreneze zi de zi și de aceea dorește să preia o echipă de club.

Anunțul și mai ales momentul lui ridică semne de întrebare în condițiile în care România mai are de disputat două partide în aceste preliminarii, cu Islanda pe teren propriu și cu Liechtenstein în deplasare. În cele două partide victoria este obligatorie și în special meciul cu Islanda nu va fi chiar „o plimbare în parc“. În cazul nefericit în care România s-ar poticni în acel meci, cu siguranță se va discuta despre faptul că anunțul antrenorului a afectat atmosfera din vestiar și felul în care jucătorii vor fi răspuns la comenzile unui tehnician despre care știu că va pleca peste două meciuri. Va reuși Mirel Rădoi să își mențină autoritatea intactă în vestiar, să fie capabil să își capaciteze mental echipa în această conjunctură?

Până în acest moment oficialii FRF nu au oferit nicio declarație pe acest subiect însă antrenorul tricolorilor pare decis să respingă orice ofertă de prelungire a contractului scadent în această iarnă. Ocazie cu care nu putem să nu ne întrebăm de ce contractul a fost încheiat din start doar până la finele lui 2021 când se știa că scenariul fericit cel mai plauzibil era ca România să obțină locul 2 în grupă și calificarea la un baraj care se va juca în primăvara anului viitor.  

(foto: frf.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.