Anunț important pentru producători, importatori și dealeri: ofertele pot fi încărcate online în baza cu prețuri a AFIR

0
1024

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță că începând din luna noiembrie 2018, producătorii, importatorii sau dealerii pot încărca online în Baza de date cu prețuri de referință a AFIR oferte privind linii tehnologice pentru investițiile agricole și procesarea produselor agricole finanțate prin PNDR 2020. După publicarea în Baza de date, beneficiarii privați PNDR vor putea achizi­ționa direct respectivele produse, fără a mai parcurge procedura de achiziție publică.
În acest sens, AFIR a publicat pe pagina de internet www.afir.info, cele mai recente versiuni ale Ghidului Bazei de date cu prețuri de referință pentru mașini, utilaje și echipamente specializate și ale Ghidului Bazei de date cu prețuri de referință pentru silozuri și sere. „Această bază de date funcționează pe principiul cumpărării directe a echipamentului dorit de către beneficiarii PNDR, fără a mai parcurge altă procedură de achiziție, dar cu respectarea prevederilor comunitare și naționale în vigoare. În acest moment Baza de date cuprinde pes­te 36.500 de elemente înscrise”, a decla­rat directorul general al AFIR, Adrian Cheșnoiu.
Pentru introducerea în Baza de date a linii­lor tehnologice este necesar ca producătorul, importatorul sau dealerul să descrie fiecare echipament din cadrul fluxului tehnologic, cu menționarea funcției acestuia, a caracteristicilor tehnice, a dotărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.