Arădenii care vor să își achite facturile pentru energie trebuie să știe că, punctele Enel func­ționează după program special.
Toate punctele Enel din Arad vor fi închise în zilele de 30 no­iembrie și 1 decembrie, declarate zile libere legale. Reluarea activi­tăţii se va face luni, 4 decembrie 2017, după programul obișnuit. Mai precis, de luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.
„Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mo­bil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru trans­miterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la nu­mă­rul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire. Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face prea­vizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică. De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau de gaze naturale”, au transmis reprezentanții Enel.
Arădenii care doresc să îşi achi­te factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi co­merciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ ro/servicii- clienti-enel-energie.html.    (S.S.)

Recomandările redacției