Apă pentru străzile Aradului

0
265

caniculaDe câteva zile temperaturile din termometre au crescut dincolo de limita normală de confort. Disconfortul se simte în special pe arterele foarte circulate. La fel ca şi în anii trecuţi, societatea care se ocupă de salubrizarea oraşului a recurs la udarea asfaltului, lucru care nu este apreciat însă de toţi şoferii.
„Încercăm să aducem un plus de confort cetăţenilor Aradului, udarea carosabilului contribuie la acest lucru. De când au crescut temperaturile recurgem zilnic la acest lucru începând cu ora 12 şi până seara în flux continuu pe toate arterepe principale ale oraşului”, ne-a declarat Ciprian Tripa, directorul adjunct al societăţii de salubrizare.
Şoferii de pe maşinile de pe utilajele de udare a asfaltului spun însă că nu întotdeauna reacţiile din partea colegilor de trafic sunt pozitive.
„Sunt unii şoferi care ne mai înjură, supăraţi că le udăm maşinile. Dar facem lucrul acesta de 10 ani şi majoritatea s-au convins că acţiunea noastră este utilă”, spune un șofer de pe o astfel de utilitară.
Acţiunea de udare a asfaltului va continua în condiţiile în care şi în zilele următoare se anunţă temperaturi de peste 30 de grade celsius.
Emilian Ciorogariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.