Apar primele fisuri pe autostrada către Deva

0
709

Autostrada către Deva este un pericol pentru șoferi, în condițiile în care nici măcar nu a fost dată oficial în circulație. Au apărut primele fisuri în drum, dar se pare că problemele sunt mult mai mari.

Noi probleme la bucata de autostradă Lugoj-Deva care trebuie dată în folosință până la finalul lunii septembrie: de data aceasta la Km 57+100. O fisură pe o lungime de 15 m, conform evz.ro. În condițiile în care nu a trecut nici o mașină, darămite sute de autoturisme, tiruri și camioane de mare tonaj.

Fisura începe pe drum și se termină jos, pe drumul tehnologic. Asta înseamnă că a fugit terasamentul cu totul. Dacă erau mașini, cum visa Răzvan Cuc, pica șoseaua cu mașini cu tot, relatează evz.ro.

Pe lângă faptul că a plecat terasamentul cu totul, papura care crește pe drum arată foarte clar că șoseaua este îmbibată cu apă.

Conform evz.ro, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, deși știe problemele reale ale lotului 3 Lugoj-Deva, continuă să mintă că se poate deschide circulația până la sfârșitul lunii septembrie. Permanent a lăsat să se înțeleagă că sunt doar niște probleme minore, care pot fi rezolvate de CNAIR prin forțe proprii (garduri, decolmatări de șanțuri, corecții de marcaje). Nici o clipă nu a spus însă adevărul despre problemele grave (terasamente instabile, saturate de apă și executate cu materiale proaste).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.