Apel disperat: ,,Bătrânul din baracă” riscă să ajungă din nou pe drumuri

0
3019

 Vă mai amintiți povestea batrânului ce locuia într-o baracă? Am scris despre el și despre tinerii cu suflet mare, care l-au ajutat la momentul respectiv. Dacă vă mai amintiți, atunci probabil știți faptul că la vremea respectivă, bărbatul a primit o locuință decentă și îngrijire medicală. Din păcate, povestea nu se termină aici. Și e trist că, situația omului este încă incertă la momentul de față. Edy, unul dintre tinerii salvatori, m-a contactat cerând ajutor. Situația bărbatului nu este deloc ,,roz”. Starea de sănătate este din ce în ce mai proastă, fiind internat în spital și este posibil ca piciorul să-i fie amputat cât de curând. Și ca și cum aceste probleme nu ar fi de ajuns, a mai apărut una. Casa în care s-a mutat, recent omul, se vinde. Proprietarii așa au hotărât și e dreptul lor până la urmă, însă Ioan Gavrilă va rămâne din nou pe drumuri.  ,,Îi căutăm o locuință pentru că imobilul de pe Câmpia Turzii se vinde. El se afla la spital deocamdată, cel mai posibil piciorul lui va fi amputat și avem nevoie de ajutor cu o locuință decentă”, ne spune tânărul îngrijorat.

Tinerii inimoşi doresc și de această dată să-i ofere ajutor, însă au nevoie de sprijin din partea arădenilor cu suflet, care îl pot ajuta pe batrân, cu o cameră unde să-și poată duce zilele. Tinerii s-au mobilizat, din nou, pe rețelele socializare și fac tot ce le  stă în putinţă, să-l ajute pe omul aflat în necaz. ,,Situația este destul de critică, imobilul de pe strada Câmpia Turzii nr.33 se va vinde, noi va trebui să îi găsim o locuință. Cine poate oferi o camera sau o casă undeva în Arad sau la maxim 10 km de oraș”, spune Laurențiu.

Într-o lume în care majoritatea oamenilor trec nepăsători, aceşti tineri au dovedit că mai există speranţă și lumea poate deveni mai bună, măcar pentru o zi.

Apelul lui Edy se îndreaptă către cei care au măcar o cămăruță încălzită, pe care o pot oferi acestui om aflat, și așa, într-o grea suferință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.