Apel la arădeni în campania umanitară „Deschide-ți dulapul”

0
314

,,Deschide-ți dulapul”, este numele campaniei umnitare lansate de Rotaract Arad, în cadrul căreia, arădenii pot face donații pentru copiii și tinerii defavorizați. Proiectul umanitar a ajuns la a șasea ediție. Organizatorii campaniei umanitare care presupune colecta de articole de îmbrăcăminte pentru persoanele defavorizate au ales să susțină copiii și tinerii, beneficiari ai Centrului de primire minori și Centrului de criză, ambele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.
Membrii clubului lansează un aple către toți arădenii să se alăture  acestei inițiative din această primăvară pentru a realiza cu succes îndrăgitul proiect. Arădenii pot dona haine în stare bună pentru persoanele dezavantajate social.
Odată colectate, textilele sunt sortate și organizate pe tipuri și categorii de vârstă.
„Campania  Deschide-ți dulapul este extrem de bine­venită pentru beneficiarii noștri. Cele două centre se adresează unei categorii aparte de beneficiari. Vorbim despre persoane aflate în etape dificile ale vieții, care, de multe ori, presupun extragerea în regim de urgență din mediul familial nociv sau chiar periculos pentru acestea. Deseori se întâmplă ca mame cu copii să fie nevoite să se adăpostească din calea partenerilor de viață care îi agresează sau le pun viața în pericol, mai pot fi cazurile unor copii expuși în familie la diverse situații de abuz. Conform standardelor legale pentru toți aceștia DGASPC Arad asigură îmbrăcămintea necesară, dar fluxul continuu și numărul mare de persoane atrag după sine un grad ridicat de uzură, de unde rezultă nevoia permanentă de a avea la dispoziție noi loturi de articole de îmbrăcăminte” , declară Erika Stark, directorul DGASPC Arad.
Pentru mai multe detalii legate de centrele de colectare, cei interesați trebuie să ia legătura cu reprezentanții Direcției de Asistență și Protecția Copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.