SAMSUNGIntervenţie dificilă pentru pompierii arădeni. Aceştia au fost solicitaţi, ieri dimineaţă, pe malul Mureşului pentru a scoate din apă un cadavru. Un trecător aflat la plimbare pe malul apei a observat un corp care plutea pe Mureş, şi a sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor.
Echipajul de deblocare-salvare a pornit imediat spre locul indicat şi a încercat să scoată trupul femeii din apă. Minute în şir s-au chinuit salvatorii să tragă trupul în stare de putrefacţie la mal deoarece era agăţat în stufăriş de unde nu putea fi mişcat.
După ce l-au scos la mal, poliţiştii aflaţi în zonă au stabilit că este vorba despre cadavrul unei femei. Oamenii legii au stat de vorbă cu colegii lor iar astfel au reuşit şi să stabilească identitatea sa. Era vorba despre o arădeancă ce a fost dată dispărută de familie în urmă cu zece zile, mai exact pe data de 18 februarie, după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit.
Rudele au fost anunţate şi au sosit într-un suflet. Ei au fost cei care au şi identificat trupul scos din apă. Corpul femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean pentru necropsie, iar astfel medicii legişti vor spune cu exactitate în ce condiţii a murit femeia. Una dintre ipoteze este cea a unei sinucideri.

Recomandările redacției