După cum explicam în numărul trecut al cotidianului nostru, pentru mai multe cadre medicale arădene trenează suspiciuni după expunerea la infectare cu coronavirus.

Potrivit informațiilor noastre, Bogdan Pițiș avea miercuri febră, era autoizolat la domiciliu și așteapta rezultatul testului de coronavirus. Teste s-au mai făcut și la celalalte cadre medicale care au intrat în contact cu pastorul Șerban până în ziua decesului acestuia.

Bogdan Pitiș, medic în cadrul Unității de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad, a postat un mesaj prin care cere ajutor chiar de la președintele Iohannis, de la premierul Orban, de la noul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, precum și de la secretarul de stat Raed Arafat.

Sunt foarte mâhnit de ceea ce se întâmplă. Văd și citesc atâtea postări și chiar articole în media locală, medici infectați, aparatură, grijă față de cetățeni, chiar că s-au primit rezultatele testărilor cadrelor medicale. Am zis că tac dar nu mai am încotro. De câteva zile aștept rezultatul testării pentru SARS-cov2, în urma expunerii. Nici la această oră NU am primit rezultatele.

Am sunat la Prefectură, DSP Arad, Spitalul Victor Babeș Timișoara, nimeni nu știe nimic. Domnule Iohannis, dl. Orban, dl. Tătaru, dl. Arafat, fac un apel la dvs. vă rog să mă ajutați. De 3 zile am început să fiu simptomatic și nimeni nu știe nimic, sau nu se vrea. Sunt acasă, izolat cu 3 copii și soția!!!”, este mesajul postat pe Facebook de către medicul arădean Bogdan Pitiș, a fost mesajul medicului arădean.

Recomandările redacției