Dacă în campania de primăvară a avut probleme în banda stângă, acolo unde Burlă a fost mult timp accidentat, iar Dinculescu sau Prună nu au dat tocmai randamentul sperat, UTA și-a asigurat banda cu Copaci, Janos, Suslak și Vădrariu, cu ultimii doi putând evolua atât în defensivă, cât și de la mijloc în sus.
Daniel Vădrariu a fost una dintre primele achiziții ale UTA-ei din această vară. Fotbalistul sosit de la Reșița a înscris în partida cu Szegedul primul gol de la venirea sa în „alb-roșu” din postura de mijlocaș stânga ofensiv. „M-am integrat foarte bine la UTA, e un grup unit. Am avut o problemă me­dicală după primul meci ce m-a scos două săptămâni din circuit, dar acum sunt bine. Venim după o perioadă de acumulări și meciuri de verificare, sperăm să fim într-o formă cât mai bună la începerea campionatului. Această înfrângere cu Szegedul nu e neapărat îngrijorătoare, căci am avut antrenamente grele în ultimele zile și s-a acumulat multă oboseală. Eu cred că la prima etapă din campionat vom arăta mult mai bine. Eu zic că avem o echipă bună, iar aceste meciuri amicale nu au arătat neapărat adevărata față a echipei. Cred că putem termina în primele cinci”, anticipează fotbalistul de 28 de ani, care recunoaște că a acceptat oferta UTA-ei și pentru că a avut șansa să lucreze din nou cu Ionuț Popa, după perioada de la ACS Poli. Principalul său rival pentru un tricou de titular este Paul Copaci, cu care a fost coleg la echipa reșițeană în sezonul trecut, dar Vădrariu este de părere că ar putea face și un tandem în banda stângă cu juniorul arădenilor. „Eu pot evolua atât mijlocaș, cât și fundaș în partea stângă, ambele sunt posturi de bază. Am jucat și la Reșița câteva meciuri împreună cu Copaci, ne înțelegem bine și am putea evolua împreună și la UTA. Dar, Mister este cel care va avea ultimul cuvânt”, a mai spus „Vădra”.
Pe lângă Reșița și UTA, Vădrariu a mai evoluat la Jiul Petroșani, Juventus București, Dinamo, Astra, Karabakh Viena, Ceahlăul, FC Tiraspol, Bihor Oradea, Jiul, Dunărea Călărași și ACS Poli.
Bogdan Mariș

Recomandările redacției