APIA Arad a oprit campania de cereri pe suprafață: funcționarii fac apel pentru solidaritate

0
457

Mii de agricultori arădeni ar fi trebuit să depună cereri pentru subvenții pe suprafață în această perioadă, dar APIA a suspendat campania de depunere, ca măsură drastică de limitare a extinderii virsului COVID- 19. Angajații APIA ar fi fost foarte expuși dacă campania de depunere a cererilor de plată pe suprafață ar continua, astfel că, APIA s-a supus deciziei luate la nivelul întregii țări. În plus, agenția a stabilit că se va evita contactul cu publicul, însă activitatea în instituție se va desfășura normal.

MADR a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată  începând cu data de 16 martie 2020 până la data de 6 aprilie 2020. În funcție de evoluția virusului se vor lua măsurile care se impun. „Menționăm faptul că activitatea agenției se va desfășura normal, evitând contactul cu publicul. Convinși de faptul că fiecare dintre noi, angajat APIA sau fermier, ar putea fi expus contaminării cu acest virus, în ciuda tuturor măsurilor de precauție impunse în această situație, considerăm că cel mai important este să ne gândim la sănătatea fiecăruia.

De aceea, conducerea APIA susține inițiativa de a reduce riscul infestării în cazul oricărui angajat al Agenției. Cu toții știm că munca în echipă, făcută cu seriozitate și cu conștiinciozitate de fiecare dintre noi, a dus la atingerea nivelului maxim de performanță în acest domeniu. Dar, dincolo de rezultatele care ne onorează și ne obligă să fim întotdeauna cei mai buni, apreciem faptul că sănătatea fiecăruia trebuie să reprezinte în această situație nemaiîntâlnită, prioritatea acestei Agenții. Măsura luată reprezintă o dovadă a respectului pe care trebuie să îl manifestăm înainte de toate față de noi înșine“, au transmis reprezentanți ai APIA Arad.

Conducerea APIAtransmite fermierilor beneficiari direcți ai tuturor formelor de sprijin acordate prin APIA, rugămintea de a se solidariza cu efortul de a reduce expunerea în fața acestui virus. „Îi asigurăm de faptul că le vor fi respectate toate drepturile. APIA transmite angajaților și fermierilor să respecte cu strictețe toate normele impuse în aceste momente și le dorește tuturor multă sănătate“, susține Alin Triponescu, directorul APIA Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.