Aplicația informatică dezvoltată de Tribunalul Arad a fost preluată de mai multe instanțe din țară

0
555

În luna mai a acestui an, Tribunalul Arad a primit vizita unei delegaţii din partea Curţii de Apel Alba Iulia, condusă de domnul preşedinte Gheorghe Liviu Odagiu şi domnul vicepreşedinte Adrian Hancaş, însoţiţi de o echipă de specialişti IT, scopul vizitei fiind preluarea şi implementarea şi la nivelul Curţii de Apel Alba Iulia a aplicaţiilor informatice dezvoltate de Tribunalul Arad.

Tot în cursul lunii mai a.c., Tribunalul Arad a primit vizita doamnei judecător Gabriela Rîşnoveanu, vicepreşedintele Tribunalului Bucureşti şi a ing. Adelaida Stănciulescu, specialist IT şef în cadrul Tribunalului Bucureşti. Scopul vizitei a fost acela de a se informa cu privire la aplicaţiile informatice dezvoltate de specialiştii IT din cadrul Tribunalului Arad, în vederea unei posibile preluări şi implementări a acestora şi la Tribunalul Bucureşti.

În data de 14 iunie 2019, Raul Baltă, specialist IT – şef în cadrul Tribunalului Arad, împreună cu domnul Dacian Stanciu specialist IT în cadrul Judecătoriei Lipova, au avut o întâlnire de lucru la Curtea de Apel Bucureşti, în cadrul căreia au prezentat aceste aplicaţii informatice.

Potrivit unui comunicat de presă emis la data de 26.06.2019, Curtea de Apel Bucureşti a adus la cunoştinţa participanţilor la activitatea de judecată că, până la sfârşitul acestui an, la nivelul instanţei se va implementa aplicaţia cunoscută opiniei publice sub denumirea de „dosarul electronic”, dezvoltată de speciliştii IT din cadrul Tribunalului Arad.

Până în prezent, aplicaţiile informatice dezvoltate de specialiştii IT din cadrul Tribunalului Arad au fost preluate de către: Curtea de Apel Timişoara, Curtea de Apel Galaţi, Curtea de Apel Botoşani, Curtea de Apel Iaşi, Curtea de Apel Braşov, Curtea de Apel Alba Iulia, Curtea de Apel Craiova, Curtea de Apel Constanţa, Curtea de Apel Ploieşti, Tribunalul Bucureşti şi Tribunalul Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.