apostu2 (1)Chiar dacă nu au fost încă convinși să rămână la UTA, Adrian Falub și Marius Suller s-au apucat serios de treabă în Calea Aurel Vlaicu. Cei doi au condus deja cinci antrenamente și au stat pe bancă la două partide amicale, câștigând – se pare – deja vestiarul prin alte metode decât cele folosite de Eugen Trică.
Spre deosebire de tehnicianul oltean, Falub nu este chiar atât de familiar cu fotbaliștii, dar compensează prin seriozitate și muncă aplicată pe carențele echipei. „Pe lângă partea fizică, specifică acestei etape de pregătire, am lucrat mult tactic pentru a nu repeta greșelile ce ne-au privat de atâtea puncte în prima parte a campionatului. Cu toții ne-am dorit să lucrăm cu domnul Falub, ne bucurăm că este la Arad. Sperăm să și rămână, căci, cel puțin din punctul meu de vedere, este cel mai potrivit pentru UTA în aceste momente grele. Deja e o altă stare de spirit în vestiar, iar după cantonamentul de la Gyula vom arăta și mai bine”, a precizat Bogdan Apostu.
Experimentatul atacant s-a mișcat excelent în amicalul câștigat de „Bătrâna Doamnă” cu 5-2 la Chișineu- Criș. A marcat două goluri, dar a și oferit pasa de la reușita lui Monac. „Chiar s-a jucat bine în prima repriză a meciului de sâmbătă, însă suntem conștienți că mai e mult până departe, până vom fi cu adevărat pu­ternici și în fața adeversarelor din campionat”, a adăugat „vârful”.
Cel puțin deocamdată, Apostu nu mai dorește să discute despre bani și termenul pentru încasarea restanțelor pe luna octombrie ce expiră luni. „Nu mai dorim să punem răul înainte. Sperăm cu toții să se respecte acea înțelegere semnată de conducerea clubului acum două săptămâni, în așa fel încât noi, fotbaliștii, să ne putem vedea de treaba noastră”, a concluzionat utistul.

Recomandările redacției