Aprecieri pozitive față de munca și realizările edililor

0
554

IMG_0812În documentarea noastră am ajuns să stăm de vorbă cu câțiva localnici aflați, întâmplător, în fața Remizei PSI.
Astfel, un localnic – ce stătea la o masă, dădea semne că vrea să intre în vorbă cu noi. Prin urmare ne-am așezat lângă el și am ascultat ce avea de spus despre ce s-a făcut în zonă.
„Vreau să vă spun câteva vorbe de Măderat. Acum satul are niște condiții pe care nu le au mulți arădeni și poate și mulți bucureșteni. Avem drumuri, apă curentă, gaz. Am înțeles că într-un viitor apropiat vom avea și canalizare; pe mine nu mă «încălzește» cu nimic orașul Arad, de exemplu, față de Mă­derat. Eu văd cât s-au zbătut acești oameni; au făcut și Ca­pela Mortuară – cinste lor, din partea noastă! Aici s-a muncit enorm de mult și domnul primar Iosif Retter tot des este pe te­ren și verifică lucrările: în ce stadiu sunt. Cu dumnealui nu te joci cu vorbele“ – a spus domnul Dumitru Junc.
Este adevărat că toate aprecierile interlocutorului nostru sunt lesne de văzut în zonă. Că este așa – și că toate lucrările descriese sunt vizi­bile pe teren – am putut constata și noi la o simplă vizită în satul Măderat, sat ce aparține de orașul Pâncota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.