Val de oferte de angajare, la Agenția Județeană de Ocupare a For­ței de Muncă (AJOFM). În lista publicată pe site-ul instituției figurează nu mai puțin de 1.392 de oferte de lucru, în diverse domenii. De altfel, la Bursa Generală a Muncii, organizată la finele săptămânii trecute de AJOFM au fost puse la bătaie în jur de 900 de locuri de muncă. Numărul șomerilor interesați de bursă a fost de doar aproximativ 300. Astfel, angajatorii arădeni caută în această perioadă, persoane interesate să lucreze ca: agent de securitate,  ambalator în industrie, ajutor bucătar, bucătar, casier, confecționer în industrie, constructor – montator, curățitor – șablator, cusător piese din piele, dulgher –restaurator, electrician, femeie de serviciu, frezor, ges­tionar depozit, instalator instalații tehnice, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, manipulant mărfuri, mecanic agricol, montator subansamble, muncitor necalificat, operator mașini – unelte, oprator prelucrarea cauciucului, ospătar, paznic, presator mase plastice sau metale, șofer autobuz sau autocamion, stivuitorist, sudor, tehnician calitate în industrie și vânzător.
Compania de Transport Public caută conductori de tramvai – vatmani. Chiar dacă, majoritatea ofertelor de angajare se adresează persoanelor cu studii medii și arădenii cu studii superioare în diferite domenii, au la dispoziție câteva job-uri. Spre exemplu, se caută personal pentru funcții de conducere – administrator financiar și director de societate.  De asemenea, există oferte pentru posturi de contabil, economist bancă și economist șef, expert achiziții publice, mai multe posturi de inginer – topograf, căi ferate, mecanic și producție, peisagist, șef departamant și șef linie fabricație.
Ofertele pot fi consultate pe site-ul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Arad, aici fiind menționate și contacte ale firmelor angajatoare. Cei care vor mai multe informații pot lua legătura cu reprezentanții agenției de șomaj.

Recomandările redacției