Aproape 15.000 de elevi arădeni învată on line

0
278

Nici nu a început bine școala în sistem clasic și iată că apar modificări, din cauza evoluției rapide a răspândirii virusului Sars Cov 2. Conform prevederilor Ministerului Educației, cu privire la măsurile de organizare a activităţii în cadrul unităţilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică, se precizează modul de aplicare al scenariilor și desfășurare a cursurilor în conformitate cu rata incidenței cumulate la nivelul localității, respectiv numărul total de cazuri noi în ultimele 14 zile raportat la 1000 de locuitori.

De la Inspectoratul Județean Arad, aflăm că în județul nostru situația scenariilor de desfășurare a cursurilor, se prezintă după cum urmează: conform scenariului unu, își desfășoară activitatea 280 de unități de învățământ, cu 26 660 copii și elevi.

În scenariului doi își desfășoară activitatea 154 de unități de învățământ, cu 18 768 copii și elevi cu prezență fizică și 13 604 elevi on line.

Iar în scenariului trei, își desfășoară activitatea șapte unități de învățământ, cu 680 copii și elevi cu prezență fizică și 647 elevi on line.

 Amintim că începând de azi, 12 februarie 2021, elevii din trei clase din învățământul primar își desfășoară activitățile didactice online din cauza apariției a câte unui caz testat pozitiv în clasele respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.