Aproape 2.000 de carnete de muncă neridicate de la Casa Judeţeană de Pensii Arad

0
316

Carnetele de muncă aparţin unor persoane care au fost asigurate în sistemul public de pensii pe bază de declaraţie sau contract de asigurare socială, precum şi ale altor persoane care au depus carnetele de muncă pentru prelucrarea şi scanarea datelor referitoare la perioadele de stagiu de cotizare realizat în sistemul public de pensii anterior datei de 1 aprilie 2001.

,,Anunţăm contribuabilii că la Casa Judeţeană de Pensii Arad sunt depozitate un număr 1.500 carnete de muncă neridicate de către titulari.

Tabelul nominal cu titularii carnetelor de muncă aflate la Casa Judeţeană de Pensii este publicat pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Arad, www.cjpensiiarad.ro.

Invităm persoanele care nu şi-au ridicat carnetul de muncă să se prezinte la sediul Casei Judeţene de Pensii Arad, str. Voluntarilor, nr. 2A, camera 9, cu actul de identitate pentru ridicarea carnetului de muncă, ne informează director executiv Mihaela Vasil

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257210120 sau la adresa de email: contributii.arad@cnpp.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.