rutieraPoliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicând 400 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 104.500 de lei.

Dintre acestea, 278 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, iar 122 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

„Au fost depistaţi în trafic, în timp ce au condus autoturisme depăşind viteza legală de deplasare L. Oleg, de 38 de ani, din Cehia, care a condus un autoturism pe raza localităţii Căpruţa cu viteza de 110 km./h. şi Gheorghe M., de 39 de ani, din Bacău, care a condus un autoturism în localitatea Bârzava cu viteza de 115 km./h.. De asemenea, pe raza localităţii Odvoş au fost depistaţi T. Tibor, de 33 de ani, din Ungaria, care a condus un autoturism cu viteza de 105 km./h., Radu P., de 43 de ani, din Bucureşti, care a condus un autoturism cu viteza de 167 km./h. şi C. Niculae, de 48 ani, din Franţa, care a condus un autoturism cu viteza de 110 km./h., iar în localitatea Buteni a fost depistat Pavel B., cetăţean polonez, care a condus un autoturism cu viteza de 124 km./h”, precizează Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Recomandările redacției