bursaAproape 500 de oferte de angajare vor fi puse astăzi la bătaie, la Bursa Muncii pentru femei. Arădencele sunt aşteptate astăzi de dimineaţă la bursă, aceasta fiind prima acţiune de acest gen, organizată de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, în 2013.
De ziua lor, arădencele au ocazia să-şi găsească un loc de muncă, la Bursa Muncii. Un număr de 24 de agenţi economici din mai multe domenii de acti­vitate au dat curs invitaţiei AJOFM, pentru participarea la eveniment. Fir­mele sunt interesate să recruteze personal în număr total 492 de posturi. Angajatorii au ocazia să recruteze personal direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă oferit. Din păcate însă, pentru persoanele cu studii superioare oferta de angajare este redusă.
Deşi se adresează, în primul rând, femeilor, nu este exclusă participarea şi a altor categorii de persoane, interesate de locuri de muncă. Bursa se desfăşoară astăzi, începând de la ora 9.00, la Sala Bingo din Piaţa Gării.

Recomandările redacției