Aproape 500 de oferte de angajare sunt la dispoziţia şomerilor arădeni

0
383

muncaJumătatea acestei luni a adus un val de locuri de muncă în municipiu. Angajatorii arădeni au anunţat la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, aproape 500 de noi oferte de angajare, în diverse domenii. Sunt veşti bune şi pentru şomerii din judeţ, întrucât, câteva zeci de oferte sunt în oraşele Sebiş şi Ineu. Între locurile de muncă disponibile în această perioadă se mai găsesc şi meserii mai puţin întâlnite de obicei în lista de job-uri. De asemenea, arădenii cu studii superioare care îşi caută un serviciu nu trebuie să dispere, pentru că în această perioadă se recrutează şi din această categorie.

Un număr de 465 de oferte de angajare au fost anunţate pentru municipiu, cele mai multe pentru posturi de: confecţioneri – asamblatori, montatori, muncitori necalificaţi, operatori pe control de calitate, lăcătuşi mecanici, lucrători comerciali, vânzători, şoferi şi zugravi. Se caută însă şi personal pentru posturi de inginer în producţie, expert contabil, administrator de reţea şi optician.

În lista de locuri de muncă se numără şi câteva job-uri mai puţin întâlnite. O firmă din Bacău caută şi în Arad, un ghid turistic ornitologic, ghidul specializat în ornitologie urmând să se ocupe cu ecologia păsărilor dintr-o anumită zonă a ţării.

Lista locurilor de muncă a Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă se actualizează săptămânal.

Consultaţi lista cu locurile de muncă din această perioadă: munca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.