bautiPoliţiştii rutieri au depistat în trafic, zilele trecute, două persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, a fost depistat în trafic, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, Irinel B., de 36 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism Renault Clio, iar în urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,05 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, L. Marius, de 32 de ani, din Bihor, a fost depistat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Pâncota, în timp ce a condus un autoturism Volkswagen, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul este radiat din circulaţie şi numerele de înmatriculare au fost atribuit unui alt autoturism.

Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Recomandările redacției