Aproape de surpriză cu viceliderul: HC Beldiman – Unirea Sânnicolau Mare 33-34

0
245

Renunțând la experimentații Grigoraș și Crișan și neîntărindu-și lotul în această iarnă, HC Beldiman s-a prezentat cu o echipă foarte fragedă (media de vârstă fiind 17,9 ani) contra celor de la Unirea Sânnicolau Mare.
A fost primul meci oficial al anului pentru handbaliștii arădeni, în cadrul etapei a 15-a a Diviziei A la handbal masculin, iar surpriza nu a fost departe de a se produce.
Viceliderul Seriei D s-a întrebuinţat serios pe parchetul Polivalentei arădene pentru a câştiga cu 34-33 (19-16), într-un meci în care George Beldiman a contat pe: Papushak şi Mathiu – Yashan 13, Ivanov 7, Hryn 5, Cristea 4, Dorobanţu 3, Ursu 1, Cozma, Shyman şi Tudoran.
Unirea rămâne pe locul doi în clasament, cu 30 de puncte, la patru distanţă de liderul CSM Oradea, iar Aradul rămâne pe şase, cu doar patru puncte.
Aproape în aceeaşi formulă, cu excepţia a doi jucători, HC Beldiman va evolua în Grupa Valoare în întrecerea juniorilor I, cu şanse bune de calificare la turneul final.
Adversarii arădenilor vor fi: Potaissa Turda, Extrem Baia Mare, CSM Reşiţa, LPS Timişoara şi CSŞ 2 Baia Mare. Cea din urmă echipă va fi primul adversar, sâmbătă, 8 februarie, în „Polivalenta” ară­deană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.