Aproape două sute de locuri au fost ocupate deja pe „Motorul” în noul sezon competițional

0
378

Clubul UTA a demarat campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul competițional 2019-2020 a ligii secunde. Mai precis, la ora 13, fosta sală rezervată confe­rințelor de presă de pe „Motorul” a fost des­chisă suporterilor care s-au grăbit șă-și rezerve locurile la partidele de pe teren propriu ale „roș-albilor”. Nu s-au format cozi mai mari de 7-8 persoane, bilanțul zilei fiind de 184 de abonamente vândute, între care unul și de tipul ”Și eu susțin UTA Arad”. Orarul de astăzi este 13-20, dar nimeni nu va fi refuzat dacă va dori să-și cumpere abonamentul și în timpul sau după evenimentul de prezentare a lotului ce începe în jurul orei 21.
Programul de vânzare a abonamentelor din restul săptămânii ce deschide sezonul în eșalonul secund este următorul:
Miercuri, 31 iulie, orele 16:00-19:00
Joi, 1 august, orele 16:00-19:00
Vineri, 2 august, orele 16:00-19:00
Și sâmbătă, în ziua meciului cu Dunărea Călărași, sau cu două ore înainte de debutul oricărei alte partide ale „Bătrânei Doamne” pe teren propriu, se vor mai vinde și abonamente. 200 de lei e prețul unui abonament la peluză și la tribuna I sau II, 300 de lei la tribuna A0, iar pachetul „Și Eu susțin UTA Arad” valorează 500 lei. Altfel, prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi – 5 lei. Copiii cu vârstă de până la 10 ani au acces gratuit.
Abonații vechi își pot reînnoi abonamentele (în vederea păstrării locurilor) și marți, 30 iulie. Cei care nu pot ajunge până astăzi sunt rugați să trimită un e-mail sau mesaj pe WhatsApp cu poza Cărții de Identitate și a abonamentului vechi, însoțite de precizarea datei când vin să ridice noul abonament. Adresa de e-mail este [email protected], iar numărul de WhatsApp este 0744.767.291.
Peluza din spatele tabelei,
ciuntită de Primărie
Despre calitatea scaunelor instalate vara trecută pe „Motorul” am tot vorbit. Sau mai degrabă au vorbit chiar ele când au trosnit sub greutatea spectatorilor sau la simpla lovire cu mingea ajunsă întâmplător în tribune sau peluze. Nu puține au fost evenimentele neplăcute când fanii utiști, între care și vechea glorie, Gigi Domide, s-au rănit intrând ca prin brânză prin scaunele cu pricina. Primăria, ca administrator al stadionului, a identificat problema în scheletul de metal insuficient să susțină scaunele din „sticlă”, așa că au aplicat și scânduri sub ele. Operațiunea a început chiar înainte de finele sezonului trecut, când s-au și adus 500 de scaune noi, care au fost montate, însă, doar la sectoarele VIP, A0 și rezervate vechilor glorii și presei. În rest, nu s-a schimbat nimic, dar cum s-au completat „găurile” din restul sectoarelor? Simplu, s-au demontat marea parte a scaunelor din peluza din spatele tabelei de marcaj, mai puțin frecventată de spectatori, și s-au înlocuit scaunele rupte de la tribuna a doua și întâi. Așadar, acel sector a fost ciuntit în așa fel încât să nu mai fie nevoie de achiziționarea altor scaune (indiferent de calitatea lor), efortul financiar fiind – probabil – prea mare pentru instituția de la kilometrul zero. Sau, probabil, aceasta își canalizează toate investițiile spre arena „Francisc Neuman”, unde – însă – lucrările la vestiare, securizarea tribunelor sau peluzelor și închiderea arenei stagnează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.