Aproape o sută de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului virus

0
333

Ieri, polițiștii arădeni, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 3.475 de persoane, verificate 220 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fast-food, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 46 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 91 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 14.750 lei, dintre care 4, în valoare de 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație, iar celelalte pentru nepurtarea măștii de protecție.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice. De asemenea, este interzisă circulația persoanelor în intervalul orar 23,00 – 05,00, cu câteva excepții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.