prima

Dorel Popa, primarul Aradului între anii 2000 – 2004, a fost condus vineri pe ultimul drum. La înmormântarea sa au fost prezenţi în jur de două mii de oameni, care au ţinut să fie alături de cel care le-a fost primar, predicator, prieten sau membru al familiei. Serviciul de înmormântare a început la ora 12.00, la Maranata. Alături de familie şi de apropiaţi, au fost prezente şi oficialităţi ale Aradului, precum şi membri ai bisericii baptiste din întreaga lume. Primarul Gheorghe Falcă, prefectul Cosmin Pribac, Neluţu Cristina, Mihăiţă Calimente, Dorel Căprar, Flavius Măduţa, Florin Galiş, Geanina Pistru, Lizica Mihuţ, Avram Crăciun, Ovidiu Moşneag, Cătălin Ţiţirigă, Levente Bognar, Lilioara Stepănescu, Claudia Macra, Titus Ghiorghiof au fost doar câteva dintre oficialităţi.

Serviciul a fost condus de nouă predicatori neoprotestanţi, care în cuvântul lor au accentuat latura umană a lui Dorel Popa.

Sicriul a fost transportat apoi către cimitirul Eternitatea, unde în jurul orei 15.45 a fost aşteptat de către sute de arădeni şi fanfară.

La ora 16.11 trupul neînsufleţit al lui Dorel Popa a fost coborât în ţărână, fiind călăuzit de lacrimile şi durerea celor care l-au iubit.

Mai multe detalii vor fi disponibile în numărul de luni al ziarului nostru.

 

 

 

 

 

Recomandările redacției