„Apucați-vă odată de pasajele de pe Centura Aradului!”  – aceas­ta a fost cererea formulată astăzi de Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, directorului regional DRDP Timi­şoara, din cadrul CNADNR, Si­mion Horaţiu. Acesta din urmă a venit la Consiliul Județean Arad în vederea inventarierii principalelor probleme de la nivelul județului. Capul de afiș al discuției l-au reprezentat pasajele și dorința fermă a Consiliului Județean de a le vedea finalizate.
„Nu numai Aradul este blocat, ci tot traficul înspre Frontiera de Vest. Din anul 2012, când Guvernul Ponta a retras finanțarea pasajelor, există acest blocaj! Fluxul auto în­s­pre și dinspre autostradă este gâtuit la trecerile de cale ferată. Este o situație inacceptabilă, CNADNR trebuie să rezolve odată această pro­blemă!”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.
O temă de dezbatere a fost legată și autorizarea unei noi intrări de pe DN 7 în zona indus­trială Vest, pentru deblocarea cir­culației la orele de vârf.
(S.S.)

Recomandările redacției