Arad – Capitală Culturală Europeană 2021 – Avem o administraţie neputincioasă: fenomenul cofretelor a luat amploare, iar pericolul este iminent

0
184

buji 1 Buji OLYMPUS DIGITAL CAMERAPe noi ne-a ferit Dumnezeu de o tragedie. În alte orașe asemenea cofrete au făcut victime. Domnilor consilieri municipali, sunt convins că acasă la dumneavoastră este ordine, în calitate de membri de familie responsabili, feriți copii de pericolul electrocutării, conductorii electrici și siguranțele sunt închise și aparatura casnică este reglementar legată la nul. Prin contrast, ce este acum în oraș, în zonele unde zburdă copii, dă impresia unui oraș imposibil de guvernat. Această problemă gravă, a cofretelor neasigurate, am arătat-o în nenumărate rânduri , cu speranța unei reveniri la normalitate. Degeaba. S-a ajuns la situația în care dezordinea reprezintă normalul , iar cofretele cu capac și sigure, reprezintă o excepție.
Cui să adresez această petiție? Domnule prefect, vă rog, faceți o plimbare pe Faleză, într-o primă etapă, între Podul Decebal și Sala Polivalentă, și o să constatați că de-a lungul digului sunt lipsă 80% din ușițele cofretelor, grav, tocmai în dreptul actualului Parc al Copiilor, iar în amonte, în parcul de după terenul de tenis „Constructorul” este un dezastru, găurile negre înspăimântă. Un copil, un adult, un om, ce iubește ordinea,  a găsit soluția de a îndesa în cofretul din fotografie, ambalajele de hârtie.
Gata, am terminat petiția mea. Primele fotografii localizează felinarele cu uși lipsă, în dreptul Hotelului Parc și în dreptul Palatului Cultural. Nu am ce comenta. Vedeți și dumneavoastră. Avem noi Comisie de Urbanism?
Bujor Buda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.