Arad LiterArt – lectură publică în fața elevilor

0
499

Sub egida şi în organizarea Consiliului Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, se desfăşoară în aceste zile Concursul Judeţean de Poezie precum și un Atelier de Scriere Creativă, intitulat Arad LiterArt manifestare ce are loc în orașele: Arad, Pecica, Sântana şi Nădlac.
Luni, 21 octombrie, curent acest eveniment s-a desfășurat în Sala de Festivităţi a Colegiului Național „Elena Ghiba Birta“.

Cunoscuţii poeţi Florin Iaru şi Dan Mircea Cipariu din Bucureşti au susţinut în faţa elevilor adevărate lecţii de poezie şi proză – captând la maximum atenţia tinerilor consumatori și creatori de literatură.
Moderator a fost poetul şi editorul Ioan Matiuț, care a vorbit elevilor despre necesitatea lecturii în procesul de aprofundare a literaturii.

Scriitorii Domnica Pop și Petre Don au citit din creațiilor lor, ca un exemplu despre cum se scrie şi se documentează un text literar.

Aflată la Ediţia a II-a, Arad LiterArt s-a bucurat de un real succes în rândul tinerilor creatori de literatură, aflaţi la început de drum.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.