Arad MTB Trophy, duminică, la Șiria

0
690

Prima competiție care are punctul de plecare și cel de sosire la Cetatea Șiria își va consuma povestea duminică, 2 septembrie 2018. Peste 200 de rideri sunt așteptați, cu începere de la ora 8.00 dimineața, pentru a-și arăta iscusința pe dealurile din vecinătatea Șiriei.
Trei trasee – unul de 70 de kilometri, al doilea de 40 kilometri și al treilea de 20 de kilometri vor sta la dispoziția amatorilor de mountainbike pentru a-și testa forțele.
Premii importante în bani și vouchere în bani îi așteaptă pe cei mai buni concurenţi la linia de sosire. Înscrierile au loc pe site-ul https://aradmtbtrophy. sportcompetition.ro/inscriere/, sau chiar duminică dimineaţa de la ora 8.00 până la ora 9.45 la faţa locului, la poalele cetăţii.
Taxa de participare la competiție este de 50 de lei (valabilă până în data de 31 august) şi de 70 de lei în ziua competiţiei, la faţa locului. Hărţile traseelor, ce găsiţi în kitul de concurs, puncte de alimentare şi alte detalii despre competiţie le găsiţi cu toate pe siteul competiţiei şi pe pagina de facebook a evenimentului.
Dacă vreți să vă petreceți primul week-end din septembrie într-o atmosferă caldă, printre sportivi, în natură, dar cu toate de care aţi avea nevoie la îndemână, atunci Arad MTB Trophy este varianta ideală chiar dacă nu veniți cu bicicleta, pentru că sus la Şiria, duminică, pe 2 septembrie, cei care vor fi prezenţi vor avea parte de muzică bună, standuri cu mâncare şi băutură, produse de sport şi îi vor putea urmări și încuraja pe ciclişti în încercarea de a cuceri medaliile puse la dispoziție de Sport Competition, organizatorul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.