Arad MTB Trophy – la a doua ediţie: premii puse la bătaie pentru „cucerirea” Cetății Șiria

0
333

Septembrie e luna în care riderii din ţară sunt provocaţi să-şi pună la încercare puterile, pe dealurile din apropierea Cetăţii Şiria. După succesul de anul trecut, când peste 400 de bicicliști au acceptat provocarea Clubului Sportiv Sport Competition, organizatorii au decis că se impune și a doua ediție a concursului.

Așadar, pe 15 septembrie, dis de dimineață, pasionații de biciclete sunt invitați să urce până sus la Cetatea Șiria, de unde se va da startul celei de a doua ediții a Arad MTB Trophy, o provocare sportivă de proporţii.

Concursul este destinat tuturor iubitorilor ciclismului. Așa că, dacă sunteți iubitori de mișcare pe bicicletă, vă plac dealurile, urcările și coborârile, drumurile forestiere, peisajele aparte și competiția, sunteți așteptați pe 15 septembrie sus la Cetatea Șiriei. Ca și la prima ediția, se va concura pe trei trasee – de 70, 40, respectiv 20 de kilometri – care să vă testeze limitele, iar premiile vor fi pe măsură.  Aşa că dacă vreți să vă petreceți al doilea week-end din septembrie într-o atmosferă caldă, printre sportivi, în natură, dar cu toate cele de care aţi avea nevoie la îndemână, Arad MTB Trophy ediția a II-a, este alegerea ideală.

Organizatorii vor demara înscierile în această săptămână, concurenţii putând alege una dintre cele trei probe din concurs intrând pe site-ul aradmtbtrophy.ro (https://aradmtbtrophy.sportcompetition.ro/inscriere).

Traseele au fost gândite de echipa Sport Competition pentru toţi iubitorii ciclismului, de la cei mici la cei mari, de la cei experimentaţi la cei care de curând au făcut cunoştinţă cu bicicleta, dar iubesc MTB-ul. Aşa că, dacă vă considerați pregătit pentru o aventură grea cu bicicleta, puteți alege traseul lung – „Maraton” – care presupune să pedalați 70 de kilometri pe dealuri. Dacă nu vă plac extremele, dar tot vreți să vă testați limitele, puteți alege varianta Race – adică 40 de kilometri pe bicicletă. Pentru cei care nu vor decât să-şi petreacă o zi pe bicicletă în cadru organizat, cu şansa de a fi totuși competitivi și de a câştiga premii, totul într-o atmosferă sportivă, la Cetatea Șiria, organizatorii au pregătit un traseu de 20 de kilometri, tot pe dealuri, desigur.

Şi pentru că orice competiţie vine cu recompense, trebuie să ştiti că Arad MTB Trophy, ediţia a II-a, vă pregăteşte surprize pe măsură, premii în bani, dar şi premii cadouri. Primii trei care ajung la linia de sosire – de pe cele trei trasee, pe categorii de vârstă, vor lua premii care mai de care. Valoarea premiilor în bani şi a premiilor cadou va fi anunţată ulterior, până la momentul concursului organizatorii având încă porţile deschise pentru firmele interesate să sponsorizeze evenimentul de pe dealurile Şiriei.

Arad MTB Trophy, ediţia a II-a se bucură deja de sprijinul Consiliului Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, ca urmare a selectării proiectului depus de Clubul Sportiv Sport Competition la sesiunea de depunere proiecte organizată de instituţia judeţeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.