Arad Streetball 2018, un eveniment reușit

0
475

După succesul de anul trecut, Arad Streetball a revenit și anul acesta cu cea de-a II-a ediție.
Compania FCC Environment România a organizat, în colaborare cu echipa feminină de baschet FCC – ICIM Arad, cea de-a II-a ediție a evenimentului Arad Streetball 2018. Acesta a avut loc pe 25 august, în Piața Avram Iancu (în spatele Teatrului Clasic „Ioan Slavici“), între orele 09:00 – 20:00. Evenimentul a fost organizat ca parte din Zilele Aradului, cu sprijinul Primăriei Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad.
Amatorii de baschet, dar și de sport în general, au avut din nou ocazia de a participa la un eveniment unic dedicat lor. Cea de-a II-a ediție a evenimentului a găzduit mai mulți jucători și spectatori decât anul trecut, fapt care ne confirmă interesul crescut al arădenilor și nu numai, față de acest sport și față de aceste tipuri de evenimente.
În cadrul competiției de street ball au participat 18 echipe, atât masculin, cât și feminin, din Arad și Timi­șoara, dar și din Oradea. Finala la categoria fete le-a regăsit pe jucătoarele echipei Blondinele (Adela Mercea, Bianca Urban, Dora Ardelean și Brankica Hadzovic) și Racheta (Sabrina Dutu, Andrada Capitan, Romina Rau și Daniela Siladi), iar câștigătoare a fost echipa Blondinelor. Categoria băieți i-a regăsit în finală pe cei de la echipele Mincu Timișoara (Andrei Ghiriș, Răzvan Pașca, Gabriel Beriu și Dorin Zima) și X-Men (Robert Bacoș, Cristian Bondor, Gheorghe Sorinca și Marius Iliescu) din Arad, iar câștigători au fost cei de la Mincu Timi­șoara.
Premiile au constat în mingi originale de street ball pentru locul II (fete și băieți) oferite de FCC ICIM Arad și 2 cecuri în valoare de 2000 de RON, pentru câștigătorii locului I (fete și băieți), oferit de către compania FCC Environment România. Bineînțeles, nu au fost uitați nici ceilalți participanți în competiție, aceștia fiind premiați cu tricouri, șepci și diplome de participare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.