Un arădean căutat în toată Europa de către autorități, a fost prins. Acesta a încercat să scape de polițiștii naționali și să iasă din țară chiar dacă, pe numele său, era emis un mandat european de arestare.
Ceea ce nu a luat în calcul a fost că, la granița țării îl așteptau mai mulți polițiști de frontieră care efectuau controlul actelor și a persoanelor care doresc să părăsească țara.
Așadar, din Arad până la Nădlac nu a fost cale lungă, călătoria lui G.R., în vârstă de 38 de ani și domiciliat în Arad a luat sfârșit chiar înainte de a începe.
El a fost prins de polițiștii aflați în serviciu la frontiera țării, în data de 22 iulie 2019, în jurul orei 17:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, la scurt timp după ce datele i-au fost introduse în calculator pentru a i se face verificarea specifică.
Ideea lui de a se sustrage de pe teritoriul țării nu a fost una suficient de inspirată, el fiind prins mai repede decât se aștepta și la o distanță foarte mică de casă, ceea ce, cel mai sigur, nu făcea parte din planul său atunci când a hotărât să își încerce norocul.
Astfel, bărbatul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul IPJ Arad pentru a se lua măsurile legale care se impun în cazul său.

Recomandările redacției