Un bărbat de 42 de ani, domiciliat în județul Arad, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a spart un autoturism din care a sustras 15.000 de euro. Suspectul a fost prins și reținut la câteva minute de o patrulă din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu.

Vineri, în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic că un bărbat a pătruns într-un autoturism ce se afla parcat pe str. Putnei, iar din interior a sustras bunuri. Polițiștii ajunși la fața locului au reușit în câteva minute identificarea și prinderea persoanei suspecte pe str. Dima, în curtea unui imobil în care funcționa o societate comercială, conform turnulsfatului.ro.

Asupra bărbatului polițiștii au găsit 15.000 de euro, sumă reclamată ca sustrasă din autoturism. Prejudiciul, recuperat în totalitate, a fost restituit părții vătămate. Arădeanul a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu pentru 24 de ore, şi a fost Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul a decis că el poate fi cercetat sub control judiciar.

Recomandările redacției