Arădeanca Bianca Tirsin va reprezenta România la concursul Miss Universe

0
396

Bianca Tirsin (21 ani) , desemnată Miss Arad în anul 2015. De-a lungul timpului, a obținut și alte titluri la mai multe concursuri de frumusețe, printre care Miss Catwalk 2015, Miss Fainoșag 2015, Miss Internațional România 2018, respectiv locul 3 la Miss Supranational 2017 (Polonia) și locul 4 la Miss International 2018 (Japonia).
În semifinala Miss Universe România 2020 s-au calificat 30 de fete. În marea finală a competiției au ajuns doar 15, dintre care una va reprezenta România. Aceasta este arădeanca Bianca Tirsin care a făcut anunțul, chiar pe 1 Decembrie, pe pagina sa de Facebook.
“Veștile bune vin în zile cu adevărat importante! Este Ziua Națională a României și este ziua în care am fost desemnată oficial Miss Universe România 2020!
Sunt emoționată, sunt fericită și sunt onorată să reprezint România, să-mi reprezint țara și să vorbesc despre frumusețea poporului român la a 69-a ediție Miss Universe, a cărei mare finală va avea loc anul viitor.
Am luptat pentru acest titlu? Dacă a lupta înseamnă abnegație, rigurozitate, seriozitate, muncă, dăruire până la a uita de tine, atunci da, înseamnă că am luptat, deși mie îmi place să spun și să văd totul ca pe călătorie. Una extraordinar de frumoasă, care a început în urmă cu cinci ani și va continua, iată, pe mult râvnita scenă de la Miss Universe, anul viitor.
Sunt Bianca Tirsin, am 21 de ani, sunt din Arad, sunt studentă la Facultatea de Management, am cochetat șase ani cu lumea modelling-ului, sunt un voluntar implicat, am câștigat doi ani consecutiv două titluri internaționale din Top 5 la cele mai mari concursuri de frumusețe din lume, iar acum îmi doresc să scriu istorie pentru țara mea pentru a treia oară!
Vă invit să îmi fiți alături în călătoria Miss Universe, însă nu înainte de mulțumi familiei, echipei, organizației și tuturor celor care mi-ați transmis gânduri și rânduri la care nici nu speram.
Ce bucurie și ce emoție să aud din nou “Bianca Tirsin, Miss România…“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.