Melania Cuc, în ciuda tuturor vorbelor descurajante, și-a continuat drumul, și-a urmat visul și a ajuns, într-un final pe scena X Factor. Melania este absolventă a Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”și studiază muzica de șapte ani. Este o fire tare impulsivă, ceea ce a determinat-o să devină pasionată de motociclete. Dragostea ei pentru muzică a făcut-o să nu bage de seamă toate cuvintele negative la adresa ei, toate descurajările din partea profesorilor, care spuneau că nu este bună de nimic și a ghidat-o chiar până pe scena marelui concurs de canto.

La început, nu cunoștea nici măcar notele de pe portativ, ba mai mult, părinții ei erau împotriva acestui vis de al ei. Totul s-a sfârșit cu bine, într-un final, și a pășit în fața juraților plină de încredere, având toată susținere părinților.

Din momentul în care Melania a urcat pe scenă și și-a dat drumul vocii, jurații au rămas impresionați.  Loredana a simțit din prima că Melania are potențial iar Ștefan Bănică s-a ridicat în picioare la finalul interpretării.

Iată câteva păreri ale juraților:  „Nu știu cum la 18 ani ai simțit-o tu așa”, a remarcat Delia. „Domnul Bănică are un concurent de FINALĂ!”, a declarat Florin Ristei. „Ești un posibil X Factor”, a spus juratul Ștefan Bănică.

Bineînțeles, Melania a primit patru de „DA”, pentru vocea sa minunată.

Recomandările redacției