cimpianOneștiul Nadiei Comăneci a găzduit ediția din 2013 a Campionatelor Naționale de Gimnastică pe echipe. Arădeanca Olivia Cîmpian, născută în 2001, legitimată la Centrul Național Sportiv Cetate Deva, s-a numărat printre cele mai strălucitoare performere ale reuniunii, devenind dublă campioană națională.
Fiica fostului fotbalist și actual antrenor Marcel Cîmpian a luat aurul alături de colegele ei în proba pe echipe la categoria junioare III nivel 4, devansând cluburile Farul Constanța și CSM Onești, clasate pe următoarele două trepte ale podiumului,
Gimnasta din Arad a fost apoi cea mai bună dintre 30 de concurente la individual, punându-și la gât a doua medalie de aur a competiției din orașul moldav.
Olivia Cîmpian a început gimnastica la Arad, pregătită aici de Carina Franyov și Ciprian Hegy. De patru ani se află la Deva, iar în luna aprilie reușea o altă mare performanță, câștigând, la Campionatul Național Școlar desfășurat în Buzău, patru medalii naționale – două din aur, una de argint și una de bronz.

Recomandările redacției