Arădeanul Andrei Găluț a cerut daune morale de opt milioane de euro

0
407

Andrei Găluț, solistul Goodbye to Gravity, a cerut opt milioane de euro, în procesul Colectiv. Părinții tinerilor care au murit în incendiul de la Colectiv și supraviețuitorii cer daune morale uriașe de la fostul primar Cristian Popescu Piedone și de la foștii angajați ai Primăriei Sectorului 4. Sumele cerute de fiecare parte civilă variază între 300.000 și 40 de milioane de euro.

De exemplu, Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv și tatăl lui Alex Iancu, decedat în urma incendiului din Colectiv la 22 de ani, a cerut 40 de milioane de euro daune morale la fel ca și Mihai Popescu, un tânăr rănit în incendiu.

Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, cere daune de opt milioane de euro. Arădeanul este singurul supraviețuitor din trupă, în prezent fiind în SUA.

Apărătorii acestora au făcut solicitările la dezbaterile din dosarul Colectiv de la Tribunalul București. Tot la Tribunal, procurorii au cerut pentru Piedone și pentru alți angajați pedepse maxime pentru abuz în serviciu și pentru complicitate la abuz în serviciu. Pedepsele ar putea ajunge la 15 ani de închisoare.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.