Arădeanul care a decapitat un om cu drujba, condamnat la închisoare

0
507

Tribunalul Timiș l-a condamnat pe arădeanul Dorin Muntean, bărbatul care a decapitat cu drujba un om pentru că i-ar fi vândut o mașină care nu era în stare optimă de funcționare, la 25 de ani de închisoare. Muntean a fost condamnat pentru omor calificat, cu premeditare și cruzimi, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, sentința finală fiind de 25 de ani și șase luni de închisoare. De asemenea, i s-a interzis să se apropie de copiii victimei la o distanţă mai mică de 100 m pe o perioadă de 5 ani, după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate și să plătească despăgubiri morale de 130.000 euro. Sentința nu este definitivă.

Amintim că, în 31 ianuarie a.c., în jurul orei 4.30, agresorul a început să taie cu drujba ușa unei case din Sânandrei, județul Timiș, în care era un bărbat împreună cu fiii săi în vârstă de 14 ani si 18 ani si prietena unuia dintre băieți. Copiii au fugit, iar proprietarul a fost lovit de atacator care apoi l-a decapitat cu drujba.

Muntean cunoștea zona unde avea să dea atacul pentru că-și mai vizitase de câteva ori victima cerându-i să-i restituie cei 2.000 de euro și să primească înapoi BMW-ul pe care-l vânduse. Atacatorul a povestit că în urmă cu câteva luni, tot el a fost cel care i-a distrus mașina victimei în semn de răzbunare și sperând că așa îl va convinge să facă tranzacția. Incidentul a fost cercetat de polițiștii din Sânandrei, dar plângerea a fost retrasă, scrie pressalert.ro. Dorin Muntean este din Monoroștia, comuna Bârzava. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.