Arădeanul care și-a înjunghiat concubina, judecat pentru tentativă de omor

0
394

Deși inițial bărbatul care și-a înjunghiat concubina cu mai multe lovituri de cuțit a fost cercetat pentru violență în familie, în urma raportului medico-legal, s-a stabilit că leziunile suferite i-au pus acesteia viața în primejdie, astfel că încadrarea juridică a fost schimbată în tentativă de omor. G.K. a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Arad în data de 18 septembrie a.c., în aceste momente procesul fiind în fază de cameră preliminară, urmând să fie fixat primul termen pentru judecata pe fond.

Totodată, în urmă cu o lună magistrații instanței amintite i-au prelungit arestarea preventivă: „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în dosarul nr. 365/P/2019 şi dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului K.G., pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 26 august 2019, până la 24 septembrie 2019, inclusiv”, se arată în soluția Tribunalului Arad.

Amintim că, la sfârșitul lunii iulie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au solicitat arestarea preventivă a unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, judecătorul dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. Din probatoriul administrat, procurorii au concluzionat că, în data de 26 iulie a.c., în timp ce se afla la domiciliul său, inculpatul a aplicat persoanei vătămate, concubina sa, un număr de trei lovituri de cuţit în zona axilei braţului stâng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.