Arădeanul Chindriș a ajuns la Farul: „Am jucat la UTA, la Petrolul, știu cât de benefic este să ai suporterii lângă tine”

0
354

Doar un sezon a coborât Marius Chindriș (29 de ani) în Liga a III-a după despărțirea de Petrolul. Mijlocașul arădean a evoluat în prima parte a sezonului la Viitorul Șelimbăr, echipă ce a fost „înghețată” pe locul 3 în seria a V-a, iar acum se întoarce pe scena a doua a fotbalului românesc.
Odată cu semnătura lui Chindriș, Farul Constanta a parafat și prima achiziție a verii, după ce până acum a obținut prelungirea contractelor cu trei jucători (Alexandru Stoica, Antonio Cruceru și Paul Antoche) pe care s-a bazat în sezonul „înghețat” de la locul 7 în jos. Arădeanul ajunge pe „Litoral” pentru că i se pare un proiect serios și poate spera din nou la promovarea în Liga 1, așa cum cu UTA a avut de două ori posibilitatea, însă a ratat de fiecare dată la baraj, cu FC Voluntari și ACS Poli. „Farul este o echipă foarte importantă în fotbalul românesc, care are tradiție în spate, are mulți suporteri și care își dorește un obiectiv măreț pentru următorul sezon și cred că împreună îl putem realiza. Am ales Constanța pentru că este un proiect serios și consider că putem face pasul către ținta pe care o avem. Am jucat la UTA, la Petrolul, știu cât de benefic este să ai suporterii lângă tine, dar, în același timp, trebuie să dai totul pentru a le mulțumi într-un mod bun pentru că vin la stadion și te încurajează pe tot parcursul meciului”, a spus noul „închizător” al lui Ianis Zicu pentru site-ul oficial al Farului.
Noul mijlocaș defensiv al echipei constănțene a explicat și ce s-a întâmplat în vara trecută, când semnase cu CSM Târgu Mureș. Echipa s-a desființat în scurt timp, iar apoi a ajuns la Viitorul Șelimbăr.
„A fost o situație ciudată, nu credeam că se poate întâmpla așa ceva. Să fie un proiect, să se voteze și după aceea să se desființeze echipa de pe o zi pe alta. Celelalte echipe aveau deja loturile formate și era important să nu ies din circuit și să aștept următoarea perioadă de transferuri. Trebuia să joc, să am continuitate!”, a adăugat Chindriș, reprezentat la negocierile cu Farul de impresarul său, Bogdan Apostu.
„Clubul nostru a realizat primul transfer din această vară, asigurându-și serviciile jucătorului Marius Chindriș. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul a evoluat în sezoanele trecute la UTA Arad, cu care a jucat în două rânduri barajul de promovare în prima ligă, și la Petrolul Ploiești, unde a purtat banderola de căpitan. Noul component al echipei noastre a semnat contractul în prezența managerului clubului FC Farul Constanța, Tiberiu Curt, și a impresarului său, Bogdan Apostu”, a anunțat Farul.
Mijlocașul originar din Arad a jucat în cariera sa pentru UTA (fostul și actualul club, când încă purta numele de UTA Bătrâna Doamnă), Național Sebiș, Petrolul Ploiești (în Liga 3 și Liga 2) și Viitorul Șelimbăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.