Arădeanul Dennis Man, a încurajat jucători U21 alături de colegii de la națională

0
126

Arădeanul Dennis Man, fost component al echipei naţionale de tineret a României, alături de colegii care atingeau faza semifinalelor la EURO 2019, în prezent componenţi ai primei reprezentative, le-au transmis mesaje de încurajare fotbaliştilor care vor debuta în această seară, la Campionatul European Under-21.

Într-un clip video postat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Dennis Man le-a transmis jucătorilor naţionalei de tineret multă baftă, dar și faptul că au susținerea lor.

Turneul final de acum doi ani reprezintă o amintire foarte frumoasă. A fost un turneu foarte reuşit. Îmi voi aminti mereu cu drag acea perioadă. Le urez baftă, suntem alături de ei

În același videoclip, portarul Ionuț Radu, le-a transmis jucătorilor naţionalei de tineret să nu le fie frică de nimeni la turneul final.

Să aveţi foarte mare încredere în voi, să nu vă fie frică de nimeni. Sunt sigur că veţi trăi şi voi exact aceleaşi sentimente ca noi. Rezultatul pe care îl veţi obţine la EURO trebuie să vă motiveze în aşa fel încât să faceţi pasul la echipa mare. Vă urez multă baftă şi să aveţi încredere în voi, a afirmat Ionuţ Radu.

Ianis Hagi le-a transmis să aibă curaj şi ambiţie, pentru că la un Campionat European se poate întâmpla orice. A fost ceva unic în 2019, ceva ce nu mai trăisem. Îmi doresc să am din nou în viitor acea emoţie, acele sentimente de la Campionatul European. Le doresc multă baftă, curaj, ambiţie, sacrificiu. Pentru că la un Campionat European se poate întâmpla orice, a menţionat Hagi.

Atacantul George Puşcaş a declarat că actualii componenţi ai lotului de tineret că participarea la EURO 2021 trebuie să fie una de care trebuie să profite.

Nu pot să spun în cuvinte ce am trăit atunci. EURO 2019 a fost o experienţă unică, m-a făcut să înţeleg cât de important e un turneu final pentru echipa naţională şi suporterii echipei naţionale. Să profite de acest moment, a declarat, George Puşcaş

Reprezentativa de fotbal Under-21 a României în această seară, la Budapesta, în faza grupelor Campionatului European de tineret din Ungaria şi Slovenia programată între 24 şi 31 martie.

Distribuită în Grupa A, alături de ţara gazdă, Germania şi Olanda, selecţionata României va disputa și celelalte două partide la Budapesta, pe Stadionul Uj Bozsik.

Programul complet al României U21:

27 martie, 19:00: Ungaria – România

30 martie, 19:00: Germania – România

Primele două clasate ale fiecărei grupe se vor califica în faza eliminatorie a competiţiei care se va disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.