Arădeanul Dennis Man a marcat primul gol în Serie A

0
305

Dennis Man a reușit să treacă de bariera primului gol în Serie A în meciul jucat în deplasare de Parma la Benevento, terminat la egalitate, scor 2-2. Dennis Man a marcat ultimul gol al partidei în minutul 88 aducând un punct echipei la care a sosit acu câteva luni.

Pe site-ul Parmalive.com golul lui Dennis Man i-a adus nota 6,5, fiind considerat cel mai bun jucător din atacul Parmei. Cu toate că sâmbătă Parma a obținut un punct în confruntarea de la Benevento, echipa la care arădeanul joacă se află în continuare pe penultimul loc în Serie A, riscul retrogradării în Serie B fiind din ce în ce mai mare.

Dennis Man 6,5 – E cel mai bun din atacul Parmei, în ciuda unei prime reprize destul de umbroasă, cu o singură lovitură de cap încercată.

În a doua parte a început mai bine, a încercat șuturile din afara careului și mai ales a încercat să-și șocheze colegii cu acțiuni individuale, așa a găsit primul gol în Serie A, în tricoul crociato, cu un stâng superb, care salvează Parma de încă o înfrângere.

În prelungiri putea deveni eroul zilei, atingând revenirea perfectă cu o lovitură de cap”, a scris Parmalive.com despre jucătorul român, care a fost titular cu Benevento.

Gazzetta Dello Sport, o altă publicație sportivă de mare importanță din Italia a descris golul lui Dennis Man cu un singur cuvânt: „frumos“.

Un carusel emoțional în lupta pentru evitarea retrogradării. Benevento a condus după un gol al lui Glik, apoi Kurtic a egalat. Ioniță a dus scorul la 2-1, iar Man a reușit să marcheze cu puțin timp înainte de fluier final.

În repriza a doua, Parma a început să crească în joc și a egalat grație lui Kurtic. Gagliolo a punctat și el după 17 minute scurse din partea secundă, dar reușita a fost anulată de arbitrul Massa, după consultarea VAR, pentru un offside în care era Gervinho. Cinci minute mai târziu, Ioniță a înscris cu capul pentru Benevento. Totuși, Parma a egalat cu un gol frumos al lui Man, în minutul 88, a scris Gazzetta Dello Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.