Finalul de an aduce pe tapet diferite topuri. Astfel, law5-theref.blogspot.com, unul dintre blogurile specializate în arbitraj, recunoscut la nivel mondial, a încheiat recent un clasament al surprizelor în rândul cavalerilor fluierului în anul 2018.
Pe podium, mai precis pe ultima treaptă, se situează și Ovidiu Hațegan. Arădeanul e devansat doar de francezul Clement Turpin și iranianul Alireza Faghani, ambii cu prezențe la Cupa Mondială din vara acestui an, din Rusia. În descrierea realizată de sursa citată, despre Hațegan se spune că: „deși nu a participat la turnee majore în 2018, a reușit prestații consistente, cu o succesiune foarte lungă de performanțe remarcabile. După ce a oficiat la patru jocuri în grupele Champions League, este un candidat pentru meciuri foarte importante din faza eliminatorie”.
Barcelona – Inter, CSKA Sofia – Real Madrid, Manchester United – Juventus sau Schalke – Porto au fost duelurile de gală ale toamnei conduse „fluierașul” arădean, care a trecut recent și prin momente foarte grele pricinuite de decesul mamei sale.

Recomandările redacției