Un arădean de 34 de ani a avut sute de colaborări cu case de modă din întreaga lume. Arădeanul pe numele lui Remus Bujor, este stabilit în Londra de mai bine de 12 ani, iar ceea ce face este o pasiune. El a început în 2015 să construiască pe mai multe rețele de socializare pagini de inspirație pentru pasionații de îmbrăcăminte. Arădeanul spune că a început să se pozeze cu telefonul cu îmbrăcămintea pe care o purta zi de zi. Stilul pe care la abordat i-a adus sute de mi de urmăritori. Încă din 2017 Remus Bujor a avut prima colaborare cu o firmă din Singapore, iar după aceea colaborările nu s-au mai terminat. Firme din țări precum Australia, Spania, America, Germania, Franța, Elveția, Suedia, Portugalia sau Italia au apreciat stilul și viziunea arădeanului și i-au cerut colaborări. El spune că ceea ce face e din pasiune și tocmai asta la făcut să nu renunțe, chiar dacă uneori poate deveni dificil.

Îmi place să fac poze, iar ceea ce fac este o pasiune. Multă lume cred că este ușor să pozezi, dar adevărul este că trebuie să ai o anumită continuitate. Eu toată munca o fac singur, în timpul liber cu telefonul mobil și de aceea munca mea este mai grea“, a spus Remus.

Când vine vorba de stilul vestimentar pe care acesta în abordează, el cuprinde majoritatea îmbrăcămintelor pe care ar trebui să le purtăm în viața de zi cu zi, dar și îmbrăcăminte pe care ar trebui să o purtăm la evenimente culturale sau premierei sau gale.

Pe lângă casele de modă importante cu care acesta a colaborat, Remus Bujor a mai colaborat și cu banduri de ceasuri din Elveția sau mărci ale unor diferite gadgeturi din America.

Recomandările redacției