tucuchalrtonTerminându-și vacanța, George Țucudean nu s-a mai întors la Liege, ci a luat avionul direct spre Londra. Atacantul arădean va fi cedat defini-tiv de Standard la Charlton Athletic, mutarea fiind facilitată de faptul că omul de afaceri Roland Duchatelet e proprietarul ambelor grupări. În Anglia, Țucudean a fost solicitat de noul tehnician al londonezilor, belgianul Bob Peeters, care impresionat de fizicul fotbalistului dorit în România de Steaua și Dinamo.
De fapt, Țucudean a evoluat în ultima stagiune pentru „câinii roșii” sub formă de împrumut de la Standard Liege unde a fost transferat în luna februarie a anului trecut. Interesant este că arădeanul se află la al patrulea club „alb-roșu” după UTA, Dinamo și Standard Liege. Puternicul „vârf” ar trebui să joace pe „The Valley” (numele arenei lui Charlton) în următorii trei ani, obiectivul fiind promovarea în Premiere League.
Stagiunea trecută, „the addicks” au terminat Championshipul pe po­ziția a 18-a (din 24), însă pretențiile cresc din acest sezon. Unul dintre fundașii cu care se va duela George Țucudean în Albion este Gabi Tamaș, care a semnat recent cu Watford.

Recomandările redacției