Arădencele de la FCC Baschet UAV au câștigat clar în fața celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc

0
97

În etapa cu numărul 27 din Liga Naţională de Baschet Feminin, FCC Baschet UAV Arad a obţinut un succes clar în faţa formaţiei ACS KSE Târgu Secuiesc. S-a încheiat 92-63 pentru arădence, la capătul unei partide controlate cap-coadă de echipa noastră.

Jucătoarele pregătite de Bogdan Bulj şi Cristian Bondor au izbutit să-şi adjudece toate cele patru sferturi ale întâlnirii: 22-14, 23-20, 20-12 şi 27.17. Americanca Angela Beadle a reuşit un spectaculos double-double cu 21 de puncte marcate şi nu mai puţin de 18 recuperări. .

După turneul de la Sf. Gheorghe, FCC Baschet UAV a acumulat 27 de puncte în clasament cu un total de 11 victorii şi 5 înfrângeri. Săptămâna viitoare, „galben-albastrele“ se deplasează la Cluj-Napoca pentru al treilea turneu al returului din Liga Naţională. În oraşul de pe Someş, arădencele vor întâlni Olimpia CSU Braşov şi CSM Târgovişte, informează site-ul oficial.

Marcatoare Târgu Secuiesc: Wilson 23 puncte, Mitchell 16, Debreczi 14, Czimbalmos 6, Domoks 2 şi Nemeth 2.

Marcatoare Arad: Beadle 21 puncte, Armanu 19, Fodor 15, Poole 10, Ardelean 7, Nagy 6, Karakasevic 6, Hadzovic 6 şi Akathiotou 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.