bursaPrima bursă organizată de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad în acest an se va desfăşura de Ziua Femeii. Pe data de 8 martie, în municipiu, arădencele sunt aşteptate la Bursa Locurilor de Muncă pentru femei, în fosta Sală Bingo, din Piaţa Gării.
Angajatorii arădeni interesaţi de recrutarea de personal sunt aşteptaţi la această acţiune. Evenimentul este o bună ocazie de reorientare profesională pentru şomeri, dar şi de selectare de personal calificat, pentru angajatori.
„Pe lângă medierea directă în cadrul bursei între cererea şi oferta de locuri de muncă dintre persoa­nele aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatori, acţiunea urmă­reşte  informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  pri­vind prezentarea măsurilor destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare“, susţine Mihaela Jude, inspector principal al AJOFM Arad. În cadrul bursei, participanţii vor avea posibilitatea de a se informa cu privire la facilităţile oferite de lege, pentru şomeri şi nu numai. Vor fi prezentate beneficiile pentru angajatorii care încadrează şomeri, absolvenţi şi alte ca­tegorii defavorizate pe piaţa muncii. Pentru mai multe informaţii le­gate de oferta de locuri de muncă, persoanele interesate pot apela la AJOFM.

Recomandările redacției