Arădenii aprind online luminile Bradului de Crăciun

0
302

În fiecare an arădenii erau obișnuiți să participe cu mic cu mare, la aprinderea becurilor din Bradul de Crăciun din fața Palatului Administrativ. Din păcate, în acest an o vor putea face doar on line.

Luminiţele ce împodobesc Bradul de Crăciun din centrul Aradului vor fi aprinse în această seară de către primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, dar și de către fiecare arădean în parte. Acest lucru e posibil cu ajutorul unei aplicații creată special pentru eveniment. Tot ce trebuie să faceți este să accesați link-ul https://bradcraciun.calinbibart.ro și să apăsați butonul fix la ora 19:00.

Ne-am gândit la o soluție deosebită, dar sigură pentru evenimentul mult aşteptat, aprinderea luminilor Bradului de Crăciun. Am creat o platformă prin care arădenii pot fi parte activă a acestui moment festiv. Invit toți arădenii să acceseze linkul şi să dea start magiei Sărbătorilor de Iarnă!”, a explicat primarul Călin Bibarț.

Pentru prima data la eveniment copiii nu vor putea participa pe platoul din fața Palatului Administrativ.

Bradul din acest an are peste douăzeci de metri, a fost adus din judeţul Alba şi a ajuns în oraş miercuri seara. Pomul a fost deja amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ, iar în cursul zilei a început împodobirea lui cu ghirlande luminoase şi globuri colorate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.