Arădenii au donat sânge sâmbătă

0
325

Acum câteva zile Centrul de transfuzie sanguină Arad, făcea apel pentru donarea de sânge . ”Stocurile de sânge din spitale și centrele de transfuzie sunt la cote de avarii, iar pe grupele rare sunt aproape inexistente. Cererea și nevoile zilnice din spital nu pot fi acoperite. Situația este tragică! Viața fără sânge nu poate continua!

În această situație este vital ca noi toți cei sănătoși și apți pentru acest act de caritate, indiferent de grupă, să ne prezentăm în cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină pentru a dona.

Vă invităm așadar la un exercițiu de milostenie, de empatie, de solidaritate, cu cei aflați în nevoie pe paturile de spital și cărora viața li se scurge din vene. Fiți eroii lor pentru o zi!!! Salvați o viață!!!Haideți să facem din centrele de transfuzie din țară loc de peregrinare o dată la 3 luni și să ajutăm viața să meargă mai departe donând sânge din sângele nostru ”. În urma acestui apel, sâmbătă, ziua care fost liberă la donare, Centru de Trasfuzie a fost vizitat de mai mulți arădeni dornici să doneze. Ca urmare cei 34 de arădenii au raspuns prezent la apelului. Felicitări celor care au hotărât să- și rupă din timp, pentru a fi de ajutor celor aflați în suferință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.