Arădenii au fost penalizați crunt pentru nerespectarea măsurilor impuse de Covid-19

0
240

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă s-au desfășurat ieri, 28 martie, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştilor arădeni, jandarmilor din cadrul IJJ Arad și polițiștilor locali. 

 În cadrul acţiunilor, a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.   

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 194 de societăți comerciale, 36 de mijloace de transport a persoanelor, fiind legitimate 3.342 de persoane.   

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 186 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 45.600 de lei. Începând cu data de 28 martie, se restricționează circulația autovehiculelor și persoanelor în intervalul orar 20:00 – 05:00, închiderea programului de funcționare a societăților comerciale fiind ora 18:00, în perioada sfârșitului de săptămână, în localitățile unde incidența ratei de infectare este de peste 4 la mie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.